fbpx

Khas Untuk Produk Owner, Founder, Stokis, Ejen, Dropship, Peniaga Dan Owner Bisnes...

inilah panduan yang akan bantu anda ledakkan jualan 3X-5X Ganda secara konsisten tahun ni

adakah anda mengalami salah satu daripada masalah dibawah?

Dah buat iklan berbayar tapi duit terbakar macam tu je, belum campur ads kena disapproved, iklan mahal, akaun kena disabled?

Jualan stuck sebab PKP? orang tak beli produk? buntu nak buat apa supaya sales naik semula? dah pergi banyak kelas marketing tapi masih stuck?

Dah try macam-macam strategi tak jadi? email marketing dah, FB marketing dah, Instagram marketing pun dah, Hasil tetap kelaut?

Pesaing makin ramai? Jual produk hampir sama tapi harga lebih murah, lepastu terpaksa main harga sebab nak lawan pesaing, untung makin kurang?

Risau terpaksa buang pekerja sebab tak mampu nak bayar gaji? Rasa diorang tak boleh bantu bisnes naik?

Atau anda ada ramai ejen, stokis, dropship tapi semua tak agresif buat sales, tak boleh diharap?

Atau anda baru start berniaga online dan masih tak tahu cara buat marketing dan sales yang betul?

Jika anda jawab ya kepada salah satu masalah diatas, teruskan membaca sebab saya nak bantu anda..

Pernah tak anda tertanya-tanya, kenapa orang lain boleh buat sales gila-gila tapi anda masih di takuk yang sama? Masih berhadapan dengan masalah yang sama berulang-ulang?

Lepas tu anda mula rasa bengang, mula buat research, search Google “Cara naikkan sales”, maka keluarlah ribuan senarai artikel/video yang langsung tak membantu anda untuk naikkan sales..

Paling sakit hati, hujung artikel/video tu tertulis “Nak belajar lebih banyak? Jom join seminar XXX”. Sakit hati kan?

Lepastu, anda pun pergi laa seminar, pergi masuk kelas, habis je kelas, kena bayar lagi, makin mahal, makin mahal harganya. Seminar jer mana cukup. Sebab terlalu mahal, anda lupakan hasrat untuk masuk kelas advanced.

Apa anda buat lepastu? Tiru kes study orang yang dah berjaya tapi tetap tak berjaya jugak. Paling teruk, anda tak tahu pun sebab kenapa tak berjaya.

Nak tahu tak kenapa jadi macam tu?

Sebab ada proses yang anda tak buat, terus lompat proses.

Meh saya bagitahu anda…

5 Punca kenapa anda belum berjaya

PUNCA #1: Anda tak pernah nak salahkan diri sendiri dan belajar daripada kesilapan sendiri.

Anda perlu ubah diri anda dulu, perangai, mentaliti, disiplin, tabiat, komunikasi dan adab. Kejayaan setiap individu bermula daripada diri mereka sendiri, bukan orang lain. Penentu kejayaan anda adalah ANDA.

PUNCA #2: Lupa asas (Atau langsung tak tahu)

Nak buat apa sekalipun, mesti perlukan asas, nak mengira, perlu kenal nombor dulu. tak boleh terus kira. Nak membaca, mesti kenal huruf, orang buta huruf confirm tak boleh baca, setuju? Dalam bisnes dan marketing pun ada asas tersendiri. Segala mak datuk teknik dan taktik kat luar sana akan berubah-ubah, tapi asas tetap sama. Selama ni anda bazirkan masa belajar teknik dan taktik bukan asas. Sebab tu kelaut. Anda tak tahu apa anda buat dan kenapa anda buat apa anda buat.

PUNCA #3: Nak Cepat Kaya

Trust the process. Nak dapat sesuatu ada prosesnya. Sedangkan hujan pun ada proses tersendiri yang Allah dah tetapkan. Nak memasak ada proses, Nak bisnes berjaya pun ada proses.  Kelas mahal-mahal kat luar sana ada ajar proses ni, cuma anda yang give up awal. Sebab mahal sangat kan? Kenapa mahal? sebab nak ajar proses ni bukan sesuatu yang mudah. So nak kaya, ada prosesnya, ingat tu.

PUNCA #4: Tak Konsisten

Hari ni buat, esok tak buat, ikut sedap hati je. Anda mungkin seorang yang konsisten, saya cakap ni pada orang yang duduk dekat afrika sana. mana ada orang malas boleh berjaya, anda kena sentiasa rajin dan konsisten. Rajin buat benda yang betul, ada setengah usahawan rajin sampai busy jer memanjang tapi hasilnya tak dak. Kenal orang macam ni? Inilah salah satu punca kenapa tak berjaya sampai sekarang.

Kejap-kejap tukar strategi, minggu ni lain minggu depan lain. Tengok iklan strategi sekian sekian berkesan, anda ikut. Lepastu buat tak jadi. Salahkan cikgu. Masalah kat sini bukan ilmu tak berkesan tapi anda tiada pendirian. Jika dah belajar satu strategi, kena buat sampai jadi, praktis sampai pandai. Bukan buat sekali tak jadi terus tukar strategi. inilah sebab kenapa orang lain boleh buat tapi anda tak boleh.

Terjawab tak persoalan kepada masalah anda? Saya disini bukan untuk salahkan anda. Bukan salah anda, saya faham. Anda cuma tak tahu dan tak ramai sifu dekat luar sana ajar dan tekankan benda ni.

Jadi niat saya hanya untuk sedarkan anda sebab saya sendiri dah bantu ratusan usahawan yang mengalami isu seperti ini, malah saya pun dulu seperti itu. Tapi kejap..

Saya ada solusi untuk anda

Sekarang, anda boleh belajar bagaimana untuk bina bisnes berjaya dan ledakkan jualan online daripada mentaliti, perangai, asas dan proses lengkap hasilkan jualan dengan pemasaran digital. Segalanya saya dah tulis dan dedahkan dalam ebook Jutawan Digital.

Bayangkan lepas ni anda tak perlu lagi laburkan duit untuk pergi mana-mana kelas atau seminar jika anda dah kuasai ilmu dalam ebook Jutawan Digital ni.

kenapa anda perlukan ebook jutawan digital ni?

saya boleh bagi anda beribu sebab kenapa anda perlukan ebook ni, antaranya:

Saya faham, anda dah cuba macam-macam cara..

Dah banyak ebook/buku anda baca
Dah macam-macam video panduan anda beli..
Dah banyak video kat Youtube anda hadam..
Dah Beli modul orang putih
Dah jumpa cikgu dan sifu sifat
Dah beli template & Blueprint
Dah tiru banyak kes study
Buat launching berkali-kali
Storytelling tak nak kalah
Buang harga sampai rugi
Bagi Freegift tak ingat dunia
Tukar offer 2 hari sekali
Upah influencer, artis, instafemes
Upah Marketer pro
Siap iklan dekat billboard..

Tapi, tetap tak berjaya dan buntu sales tak naik-naik? (Bukan salah anda cuma anda tak jumpa cara yang betul)

Selama 10 tahun saya bergiat aktif menjalankan bisnes online, macam-macam strategi saya dah eksperimen dalam 9 industri berbeza. Saya pernah jual produk makanan, Produk kecantikkan, kesihatan, simkad, bantal, pakaian dan banyak lagi..

Dengan berbekalkan pengalaman inilah saya dapati, hanya ada 3 benda penting dalam marketing iaitu:

1. Pasaran/Pelanggan
2. Mesej/Tawaran
3. Platform/Saluran

Jika sekarang anda tengah buat marketing yang advance-advance atau tengah fokus iklan berbayar, saya nasihatkan anda stop sekejap..

Cuba fikir sejenak.. Berapa banyak duit anda dah bakar, berapa banyak masa anda dah terbuang?

Terbazir macam tu jer..

Sebab tu anda perlu kembali kepada asas dan fundamental marketing. Anda perlu berubah, anda perlu ubah cara anda:

– Kenal & tarik pelanggan dalam pasaran
– Hasilkan mesej yang kuat dan beremosi
– Kuasai platform yang betul

Jika anda kuasai 3 asas diatas, anda tak perlu lagi nak buat marketing pelik-pelik. Tak perlu lagi bagi freegift sampai cashflow koyak. Anda tak perlu lagi fokus iklan berbayar.

Dalam ebook Jutawan Digital ni, saya dah sediakan panduan dari A-Z untuk anda.

dalam ebook jutawan digital anda akan belajar:

FORMULA G.O.A.L.S YANG AKAN BANTU ANDA HASILKAN STRATEGI MARKETING ONLINE BERJAYA

Bantu Anda Faham Konsep Asas Strategi Online Marketing Yang Betul Dan Bina Bisnes Berjaya

KAEDAH TERBAIK UNTUK CARI TAHU SIAPA PERLUKAN PRODUK ANDA DAN MEREKA READY NAK BELI

 Belajar & Faham Siapa Yang Perlukan Produk Anda Supaya Mesej Iklan Anda Lebih Tepat Dan Kena Pada Sasaran Samai Pelanggan Tak Fikir 2x Untuk Beli

KENALPASTI SELLING POINT PRODUK YANG PELANGGAN PERLUKAN​

Ada Cara Step-By-Step Untuk Anda Buat Selling Point Produk Terbaik Yang Pelanggan Nak. Orang Bisnes Tak Jual Produk, Orang Bisnes Jual Penyelesaian.​

PROSES JUALAN PROVEN YANG ANDA PERLUKAN UNTUK LEDAKKAN JUALAN 10X GANDA

Ada 8 Proses Jualan Untuk Anda Faham Dan Praktikkan Untuk Ledakkan Jualan Kaw-Kaw. Ini Adalah Proses Yang Anda Tidak Akan Dapat Dari Google Atau Mana-Mana Kelas Seminar. Ini Adalah Funnel Extended. Dan Inilah Rahsia Bisnes Juta-Juta.

INI DIA RAHSIA & STRATEGI lAIN YANG ANDA AKAN BELAJAR DALAM EBOOK INI

Setiap bab disediakan contoh dan grafik untuk memudahkan anda belajar dan faham..

lebih 300+ usahawan online dah baca ebook jutawan digital versi 1 yang lepas.. apa kata mereka:

"Jutawan Digital ni memang terbaik, Sekarang saya dah tahu jalan bisnes untuk grow lagi besar, idea planning terbaik yang saya tak pernah terfikir untuk buat, yang pasti clear target apa yang perlu dicapai. Memang padu"
- TN IRWAN FADHLI
PAKAR KEWANGAN, MIF CONSULTANCY
"Menarik! Saya tak sangka ebook ni ada step-by-step untuk bantu mereka yang tak ada ilmu berniaga online, dan nak mula berniaga, ilmu ni boleh elakkan mereka daripada risiko gagal, serta terselamat daripada membazir banyak duit dan kepada yang dah lama berniaga, dalam ebook ni ada Formula yang mudah faham dan dijamin berkesan, formula yang sepatutnya dikuasai sebelum berniaga sebab formula ni boleh bantu rangka strategi yang jelas"
- TN FADZIL RAHMAT
SABUN PENCUCI PAKAIAN 3-IN-1, FRESHER
"Nak berniaga kena ada ilmu, saya dah baca banyak buku tentang marketing, Jutawan Digital adalah yang pertama diMalaysia yang berikan gambaran jelas tentang pemasaran digital dengan asas dan strategi yang proven dan mudah untuk ikut. Bisnes bukan menjual je tau, ada masa perlu branding, ada masa perlu bagi sesuatu kepada pelanggan, Jutawan Digital ni, completed"​
- TN KHAIRUL
KELAS PENGAJIAN ALQURAN, BAITUL INSAN

"BANYAK SANGAT ILMU DAN STRATEGI SAMPAI STUCK, LEPAS BACA EBOOK JUTAWAN DIGITAL BARU NAMPAK FLOW APA NAK BUAT" - EN. BOON, DISTRIBUTOR CHOCOTAINER​

"WALAUPUN DAH LAMA BUAT BISNES ONLINE, STILL LAGI DAPAT INPUT BARU DARIPADA EBOOK NI, SALES DARI RM13K MENINGKAT KE RM50K DALAM MASA 2 MINGGU" - TN FAISAL BADRY, DIRECTOR CEO FASTRADE VISION SDN. BHD.​

Coretan dari media sosial...

hasil saya dan student saya praktis ilmu jutawan digital

ini GULA-GULA untuk anda

Ikutkan hati, saya memang tak suka nak tabur gula-gula sales macam ni.. tapi apakan daya, melayu kan suka gula-gula.. Cuma jangan terpedaya, jumlah sales bukan untung bersih ya, tak sama.. untung jauh lebih sedikit berbanding sales (bergantung kepada kos & Perbelanjaan syarikat)..

Saya sertakan result ini hanya untuk membuka mata anda tentang potensi bisnes anda jika amalkan serta praktik ilmu yang saya kongsi dalam ebook jutawan digital.

Selamat menikmati gula-gula dibawah…

JUALAN RM3.7 JUTA WAKTU PKP 1.0​

PUAN SHASYA, FOUNDER ANJATTITTEW Buat Jualan RM159,226 Setakat Januari 2021

CETAK NIAGA, 2016 Bermula Kosong, 2021 Hampir Cecah RM400,000++ Sebulan

PKP BUKAN LAGI PENGHALANG JIKA ANDA TAHU & FAHAM STRATEGI PEMASARAN YANG BETUL DAN PROVEN

apa anda akan dapat jika beli ebook ni sekarang?

BONUS #1: GROUP TELEGRAM SUPPORT (TRIBE JUTAWAN DIGITAL)

Anda boleh tanya apa sahaja berkaitan pemasaran digital, ketidakpastian atau bantuan yang anda perlukan dalam group ini,  Anda juga boleh kongsi strategi pemasaran yang anda dah praktikkan daripada ebook ini, dan borak santai bersama rakan-rakan usahawan lain…

Anda juga dapat direct access dengan team mbiznow yang bersedia untuk bantu anda kembangkan perniagaan secara PERCUMA.

BONUS #2: BLUEPRINT & ROADMAP JUTAWAN DIGITAL (Format PDF)

Blueprint strategi yang digunakan oleh lebih 100+ klien dan student mbiznow untuk capai jualan RM1 juta pertama dalam masa 6-12 bulan

Percuma untuk pembeli ebook jutawan digital untuk tempoh masa terhad…

BONUS #3: AKSES KE KELAS XKLUSIF DIGITAL MARKETING & SALES

Anda akan dapat akses kelas digital marketing & sales secara online melalui FB live setiap minggu Exlusive untuk semua pembeli ebook jutawan digital khas untuk bantu anda ledakkan jualan 2021

BONUS #4: PDF PORTFOLIO JUTAWAN DIGITAL (FILL IN THE BLANK)

Portfolio ini merupakan workbook untuk anda isi selepas habis baca dan hadam ebook Jutawan Digital. Ini merupakan pelengkap kepada ebook Jutawan Digital untuk membantu anda lebih faham cara untuk praktikkan ilmu yang anda belajar, memberikan anda gambaran tentang hala tuju bisnes anda sekaligus membantu bisnes anda untuk berkembang. Isi semudah fill in the blank (tak perlu print)

BONUS SPECIAL: DUA (2) SESI PRIVATE COACHING BPR

Semua pembeli akan menerima DUA (2) sesi private coaching BPR (1-on-1) di Zoom secara percuma. Sesi ini khas untuk bantu anda ledakkan jualan RM6-RM7 Angka.

Jika anda bayar asing, selalu saya caj RM4,997 sebulan untuk 6-bulan kontrak. (Total: RM29,982).. Sebelum ni sesi ini hanya untuk 10 pembeli terawal sahaja, kemudian kami buat keputusan untuk berikan kepada semua pembeli dengan syarat mudah.

Syarat untuk sertai sesi PC: Isi Portfolio dengan lengkap (rujuk bonus #4) dan hantar kepada team MBizNow (Arahan lanjut serta cara untuk tebus sesi ini akan diberikan selepas anda beli ebook Jutawan Digital)

ANDA DAPAT SEMUA BONUS &  BONUS SPECIAL (TOTAL NILAI:RM19,985) NI …​ JIKA BELI SEKARANG​

Siapa perlu & sesuai baca ebook ni?

Jika anda jawab ‘YA’ untuk salah satu soalan diatas, anda wajib baca ebook jutawan digital ni sekarang​

Amaran: ebook ini tak sesuai dan bukan untuk anda yang dah buat jualan RM6-angka sebulan dan juga dah buat jualan RM1 juta setahun

berapa harga ebook jutawan digital ni?

RM 49 (EARLY BIRD) HABIS
RM 99 (PROMO) BELUM MULA
RM 129 (HARGA AKHIR) BELUM MULA

RM79 SAHAJA

HARGA RELAUNCH INI KHAS UNTUK 100 ORANG TERAWAL SAHAJA

Tinggal 30 orang sahaja lagi sebelum harga dinaikkan

Sekarang anda ada 2 pilihan:

Klik butang merah dibawah dan Beli ebook ini sekarang
atau
Jangan buat apa-apa.. Biar pesaing anda yang beli dan berjaya..

Masih ingat 5 punca susah nak berjaya diatas tadi? Kejayaan anda bermula dari ANDA.. 

Saya takkan rugi apa-apa jika anda tak beli dan baca ebook yang terbukti dah bantu ratusan usahawan ledakkan jualan ni. Malah saya rugi jika anda beli sebab saya bagi bonus percuma bernilai RM19,958 pada anda.. Biar anda menang dan biar saya rugi, asalkan saya dapat bantu anda..

Kenapa nak bayar kelas advance beribu ringgit jika anda boleh belajar benda yang sama dengan harga RM79? PLUS dapat lagi sesi private coaching yang dah cukup Advance.. Percuma pulak tu..

Pilih pakej pilihan anda

Pakej JIMAT

Pakej paling JIMAT untuk anda belajar
RM79 RM49
  • Jutawan Digital (PDF)
  • Jutawan Digital (EPUB)
  • Group Telegram Support Tribe Jutawan Digital
  • Blueprint & Roadmap Jutawan Digital
  • Portfolio Jutawan Digital
  • Personal Coaching BPR
  • Kelas Live Exclusive Mingguan ( Percuma Seumur Hidup)

siapa saya & bagaimana saya boleh bantu anda

Azriel Qushairi

🔥 Ultradigital Marketing Expert
🔥 Malaysia’s #1 Millenial Coach in Digital Marketing
🔥 CEO & Pengasas-bersama MBizNow: Agensi Pemasaran Digital & Penyedia latihan keusahawanan di Malaysia
🔥 Pengasas-bersama Coreng Official
🔥 Individu yang telah Membawa masuk Jualan melebihi RM 3.7 Juta dengan hanya bergantung kepada Strategi Pemasaran Online & Digital ketika PKP 1.0
🔥 Berpengalaman mengendali dan menjalankan kempen marketing dalam 9 industri berbeza..
🔥 Jurulatih dan Penasihat Pemasaran kepada syarikat-syarikat 6-angka hingga 7-angka !
🔥 Mentor Pemasaran Digital & Keusahawan kepada lebih 1000+ orang usahawan bumiputera
🔥 Bukan sifu dan bukan orang kaya, maaf jika saya bukan orang anda cari

antara jenama yang pernah saya bantu

EBOOK YANG SAYA HASILKAN ADALAH 100% DARIPADA PENGALAMAN SAYA SENDIRI DAN ANAK DIDIK SAYA YANG DAH BUAT SALES 6-ANGKA SEBULAN, APA YANG TIDAK BERKESAN SAYA PERBAIKI, APA YANG BERKESAN SAYA KONGSI.SEGALA STRATEGI TERKANDUNG DALAM EBOOK INI KHAS UNTUK ANDA CAPAI JUALAN RM1 JUTA PERTAMA DALAM MASA 6-12 BULAN MENGGUNAKAN ONLINE MARKETING.​

P.s. In case anda terus skip ke bahagian ini, apa yang saya tawarkan adalah:

Satu ebook tentang strategi pemasaran digital yang dah bantu saya hasilkan RM3.7Juta Jualan waktu PKP 1.0 lepas.

Harga sebenar ebook ni RM997, Harga Early Bird RM49 dah ‘sold out’, Jika anda beli sekarang RM79 Sahaja (Harga akan dinaikkan secara automatik secara berperingkat).

P.S.S. Untuk pembeli hari ini, akan dapat bonus bernilai RM19,985 secara PERCUMA. Anda perlu bertindak segera dan dapatkan ebook ni sekarang. Ini merupakan pelaburan sekali seumur hidup. Anda tak perlu bayar bulan-bulan.

P.S.S.S. Saya sangat yakin ebook ini akan memberi impak yang besar kepada bisnes anda, Jika tidak, Saya pulangkan 100% wang anda tanpa banyak soal.

Anda takkan menyesal.

Soalan Paling Kerap Ditanya

Tidak, kami bukan Tuhan dan kami tak buat kerja Tuhan... Tindakan anda akan menentukan sama ada anda berjaya atau tidak.. Kami hanya penunjuk arah dan jalan kepada kejayaan anda dan memberi kesedaran tentang asas semula jadi perniagaan yang berjaya..

Jawapan paling ringkas, Jutawan Digital ni merungkai ilmu tentang kepentingan 'back-to-basic' dalam perniagaan dan pemasaran digital.. Rahsia usahawan buat jualan jutaan ringgit sebulan.. Kebanyakkan usahawan stuck bukan sebab mereka tak tahu tetapi sebab mereka lupa.. Lain yang rosak, lain yang diperbaiki, kesannya stuck dan langgar dinding berterusan..

Saya kedekut. Saya nak jimatkan kos mencetak dan memfizikalkan ebook ini.. Saya nak jimatkan masa ilmu ini untuk sampai ke tangan anda dengan cepat.. Saya nak mudahkan proses untuk update ebook ini dari masa ke semasa untuk pastikan anda sentiasa keep up to date dengan perubahan pemasaran dan saya nak jimatkan ruang pejabat daripada menyimpan stok fizikal.. versi ebook adalah yang terbaik untuk anda dan saya..

Tak perlu, biar pesaing anda baca dan berjaya

Jika pelanggan anda adalah MANUSIA, Sesuai setiap waktu, sepanjang zaman.. Tak lekang dek panas tak lapuk dek hujan..

Sangat sesuai. Baru nak mula lebih elok baca ebook ni berbanding yang dah lama berniaga.. Lebih mudah faham dan bentuk mentaliti dan asas perniagaan yang betul dari awal.. yang dah lama berniaga selalunya ego dan rasa dah pandai untuk belajar asas ni..

memang tak best pun sebab tak ramai orang nak belajar asas, ramai lebih suka lompat proses dan terus tiru strategi orang, tak berjaya, salahkan orang lain, kan senang.. Ada kala sesuatu yang kita tak suka itu terbaik untuk kita.. Tapi takpe, Jika tak best, saya pulang semula duit anda dalam masa 30 hari. Noktah.

Bagus, dengar cakap suami, tak perlu belajar, dunia cuma sementara.

Ikut suka hati saya.. mungkin saya tutup esok, mungkin lusa, bila-bila masa. Atau mungkin sampai saya dan team dah tak boleh handle jumlah peserta personal coaching free, masa tu saya tutup tawaran ni..

Selain daripada anda, ADA.. lebih 300 orang dah baca ebook Jutawan Digital versi 1 lepas, kali ni dah updated dan ada yang dah baca 2-3 kali.. Bukan setakat baca, ada yang dah dapat hasil daripada ilmu dan tindakan. tengok testimoni..

Betul dan benar.. Personal Coaching free sahaja, saya nak bantu seramai yang saya boleh.. Nak Coaching saje tanpa beli buku boleh, takde masalah, cuma bayar saya RM4,997/bulan.. Pembelian buku adalah untuk support saya, Coaching free adalah saya support anda.. Adil dan saksama.. Hidup kan pilihan.

Boleh beli sekali lagi, tapi Personal Coaching tak dapat.. Personal coaching hanya sekali seorang sahaja untuk sebulan free, lebih dari itu, berbayar (Saya pun ada team dan staff untuk dibayar gaji, harap faham)

Masih ada soalan lain? Klik je butang dibawah untuk WhatsApp team support untuk bantuan..

DISCLAIMER: Jutawan Digital book is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, Jutawan Digital makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this module. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

Copyright MBizNow

2016-2021 All Rights Reserved

Scroll to Top